Over ons

 

De start

Global Campers BV is gestart in 2006 met de verkoop van campers. Het betrof destijds tweedehands campers die werden ingevoerd vanuit Duitsland. Al snel werd de keuze gemaakt voor de buscampers en dan met name de Westfalia buscampers.  De opgedane kennis omtrent het product Westfalia en de succesvolle verkopen, werden in 2012 beloond met het officiële dealer/importeurschap van Westfalia voor Nederland.

Westfalia vanaf 1 september 2018

OPEN BRIEF aan alle bestaande en toekomstige klanten

Westfalia timmert stevig aan de weg en u merkt dat ook aan de vele nieuwe modellen en ontwikkelingen. Voor de Nederlandse markt is het belangrijk om op een centrale locatie te zitten, die voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar is. Daarom is in goed overleg besloten om Westfalia vanaf 1 september 2018 in één hoofdvestiging te vestigen en wel in Amersfoort, bij Campercentrum Nederland. Dit bedrijf is al ruim vijftien jaar Westfalia dealer en tevens de enige officiële dealer van Volkswagen Campers. Uw Westfalia Camper is daar voor service, reparatie en onderhoud in de beste handen. 

Betekent dat ook een andere contactpersoon? Nee, Niels van der Meer verhuist mee en zal vanuit Amersfoort doen wat hij al deed: u zo goed mogelijk van dienst zijn. In Amersfoort komen bovendien meer Westfalia modellen te staan  en de service wordt specifiek ingericht op bezitters van een Westfalia Camper. 

Misschien heeft u nog vragen? Niels van der Meer staat u graag te woord via telefoonnummer  06-31 06 60 99

 

Rest ons u namens Global Camper hartelijk te danken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Wij zijn blij met de zekerheid dat Campercentrum Nederland u daarin niet zal teleurstellen.